KLASSINEN HIERONTA

Klassinenhieronta poistaa lihaskireydet rentouttaa kehoa ja mieltä. Hieronnassa käytetään viittä perusotetta jotka ovat sively, hankaus, pusertelu, täristys ja taputus. Hoito suoritetaan asiakas lähtöisesti, asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

URHEILUHIERONTA

Urheiluhieronta sopii erinomaisesti kiireiseen elämänrytmiin rentouttamaan ja palauttamaan elimistöä päivittäisistä rasituksista. Urheiluhieronta perustuu klassiseen hierontaan ja se sopii hyvin työssäkäyville, ikääntyneille kuin urheilijoillekin. Hieronnassa käytetään monipuolisia otteita sekä hoidon voimakkuutta säädellään parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi.

Urheiluhieronta rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja vilkastuttaa verenkiertoa sekä aineen vaihduntaa iästä riippumatta. Urheiluhieronta lisää lihasten ja jänteiden joustavuutta. Hieronta lievittää kipua ja sillä on positiivisia vaikutuksia stressiin. Urheiluhieronta toimii myös osana urheilijan tai kuntoilijan lihashuoltoa.

FASCIAKÄSITTELY

Faskia on sidekudosta, joka ympäröi ja menee läpi kehon jatkuvana kolmiuloitteisena verkkona. Jos faskian toiminta ei ole kunnossa, niin osa lihassupistuksen voimasta jää hyödyntämättä. Lihakset, joissa on krooninen jännitystila, tulevat kipeiksi ja särkeviksi, koska faskiakalvot ovat jatkuvasti kireydessä. Nämä lihakset muuttuvat usein heikoiksi ja kömpelöiksi. Usein pitkäaikaisissa kiputiloissa saadaan kireä lihas rentoutuneeksi mutta usein faskia jää kuitenkin kireäksi ja vaiva ei parane.
hk-urheiluhieronta
heidi kurronen
urheiluhieronta
lappeenranta

KYSYTTÄVÄÄ?

OTA YHTEYTTÄ MINUUN

15 + 6 =

Varaukset voit tehdä helpoiten online-ajanvarauspalvelulla. Voit kuitenkin olla minuun yhteydessä oheisella lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla. Pyrin aina vastaamaan kaikkiin kyselyihin mahdollisimman nopeasti. 🙂

Puhelimitse

HK-Urheiluhieronta

HK-Urheiluhieronta

© HK-Urheiluhieronta

YHTEYSTIEDOT

  Snellmaninkatu 25 (reittiohjeet)
  Puh. 050 431 3886
  heidi@hk-urheiluhieronta.fi

Klassista- ja urheiluhierontaa, faskiakäsittelyä sekä teippausta vankalla kokemuksella.